De zorg is het domein waar ik me thuis voel. Opgegroeid in een gezin waar chronische ziekten een grote rol speelden, heb ik al vroeg ervaren wat het is om te gaan met ziekte. Hulp bieden in moeilijke of lastige situaties werd erg gewaardeerd. Hieruit is mijn passie ontstaan. De passie om mensen in hun kracht te brengen.
Daarbij geniet ik ervan om me in te zetten, zodat mensen zich beter voelen.
Meedenken, creatief bijdragen in het coachen van projecten of bijdragen aan hoe mensen zich voelen, brengen mij in beweging en maken mij enthousiast. Mijn missie is geslaagd wanneer wel-zijn binnen handbereik komt, voelbaar wordt.

Mijn Leefstijlcoaching is ontstaan vanuit de ervaringen opgedaan vanuit de manuele/fysiotherapie, theologie-levensbeschouwing, NLP coaching, systemisch werken, oplossingsgericht werken en de transactionele analyse) die ik heb gevolgd. De laatste opleiding is die tot leefstijlcoach aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid.
Mijn positieve en oplossingsgericht aanpak, creativiteit en verbindende kracht helpen mij in het coachen, vooral op het gebied van Leefstijl, evenals de ervaringen die ik heb opgedaan als fysio/manueeltherapeut, docent levensbeschouwing, dochter en zus van een chronisch zieke vader en broer, maar ook als moeder, vriendin en vrijwilliger in kerk, school en wijk.