Coaching

GESLAAGD!

Vier-momentje!

Afgelopen vrijdag heb ik mijn diploma voor de opleiding tot Leefstijlcoach opgehaald. Helemaal trots voelde ik me. En wat fijn dat er een echt moment bij de opleiding zelf was. Sinds lange tijd zag ik mijn medestudenten en docenten in levende lijven.

Feestelijk

Ieder was feestelijk gekleed. Ik had mijn mooie rode feestjurk aangetrokken. Voordat de diploma’s uitgereikt werden mochten we heel feestelijk ballonnen opblazen. Niet voor versiering, maar om er een wedstrijdje van te maken. Wie kan de ballon al opblazend het snelst laten klappen. Dat was dus een knallend begin, met rode hoofden van het blazen en gelach als het lukte.

Stil staan

Heel prettig was dat bij ieder die het diploma kreeg even een persoonlijk woordje werd gesproken door de mentor. Dat is mooi. Het moment was een soort ommekeer, een moment tussen toen en straks. Nu! Humor, enthousiasme en kennis is wat is opgemerkt, een waardevolle combinatie. Neem die mee naar de toekomst.

Verder gaan

Steps
Op naar de volgende stap

Ik wil verder gaan om met humor, enthousiasme en kennis een hulpmiddel te zijn voor vrouwen die tijdens of na de overgang worstelen met de extra kilo’s, minder fit zijn dan voorheen, ’s avonds uitgeteld op de bank toch weer iets te eten pakken. Vrouwen NU eindelijk voor eens en altijd het lijnen achter zich willen laten.

En verder

Op de pagina "Aanbod" is te zien hoe ik te werk ga. Daarnaast bekijk ik de mogelijkheden om de Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI) aan te gaan bieden. Maar daarover later meer. Nu eerst nog lekker stil staan bij de mooie mijlpaal die ik heb bereikt.