logo

Nie pleuje, relax!

Aug 10, 2021

Auteur

Hannie Piels

Nie pleuje. Een Belgische uitdrukking voor niet zuren, niet toegeven. Dus, relax, het is vakantie. Maar rustig aan doen net voor de vakantie, vind ik lastig. Helemaal niet rustig aan, eerst zorgen dat je een goede bestemming hebt. Dat begint bij ons gelukkig niet te lang van te voren omdat wij niet boeken. Maar toch, bij mij begint het altijd te knagen naarmate de vakantie dichterbij komt.

Het doel


Het doel van onze vakantie is dan de vraag die we beantwoord willen krijgen. Waar gaan we heen. We kamperen altijd en dan vragen wij ons ook af, hoe wordt het weer. Liefst gaan we namelijk ‘droog’ op vakantie. Nattigheid vinden we niet fijn. Is niet zo relaxed.

Ontspanning


Sinds ik ontspanningsoefeningen doe, mindfulness, kan ik beter omgaan met dergelijke stress. Het komt zoals het komt. Soms lukt het me zelfs om met een nieuwsgierige blik vooruit te kijken. Waar komen we terecht en wat gaan we beleven. Een soort van verjaardag spanning. Hoe zal het uitpakken.

mindfulness

Mindfulness


Mindfulness helpt mij om de rust te nemen, en ook om mijn focus te oefenen. Acceptatie trainen zo voelt het ook wel. Het is zoals het is.

Leefstijldroom


Wat is jouw leefstijldroom? Jouw droombeeld over je lichaam of manier van leven? Jouw leefstijlverlangen? Probeer dit beeld helder te krijgen. Vervolgens kun je hieruit opmaken wat je echte verlangens zijn. Ook of het een gezonde of ongezond verlangen is? Ofwel kan je dit beeld bereiken of is het iets onmogelijks. Ik nodig je graag uit tot een kennismakingsgesprek om samen met jou te bekijken hoe jouw dromen werkelijkheid kunnen worden.

Nie pleuje, relax


En dat hoeft ook niet. Vooral niet als jij een fantastisch toekomstbeeld hebt die je stuurt. Jouw dromen als richtingwijzer kunt gebruiken.
Dat is relaxed!

Gratis gesprek

Wil jij ook relaxed met je leefstijldroom aan de slag?

logo

info@bonstato.eu

2331 BN Leiden

+31 6 400 55 293

Bonstato.eu

© Bonstato Leefstijlcoaching
Deze website wordt mogelijk gemaakt door Pointiful.
Alle rechten zijn voorbehouden.