Ga voor succes, kies voor begeleiding

Ik ben Hannie Piels. Ik begeleid mensen met het verbeteren van hun leefstijl. Er zijn zeeën van mogelijkheden om leefstijl te veranderen. Belangrijk hierbij is om goede keuzes te maken die passen in jouw leven. Ga voor succes, ga voor begeleiding.

CooL - coaching op Leefstijl


Wanneer meedoen?

Het CooL programma is een Gecombineerde Leefstijlinterventie dat volledig vergoed wordt vanuit de basiszorgverzekering. Er zijn wel voorwaarden waaraan je moet voldoen
Meer weten?

Programma

CooL wordt gegeven in groepsverband, gecombineerd met individuele contactmomenten.
Meer weten?

Aanmelden?

Aanmelden bij mij kan via je Huisarts of Praktijkondersteuner. Zij kunnen je doorverwijzen naar de leefstijlcoach in je regio.
Meer weten?

Blogposts:


Energiemanagement

Energiemanagement kan op verschillende manieren. Denk hierbij aan energie besparen om je rekening betaalbaar te houden. Voor je lichaam, je leven kan het ook lonen om duidelijk te krijgen wat je energie geeft en wat energie vraagt.

Uitdagend

Uitdagingen op het gebied van leefstijl zijn heel persoonlijk. Over twee weken ga ik de uitdaging aan om koud af te douchen...

Bakkie doen?

Bakkie doen, dan denk ik aan een kop koffie. Gezellig even bijkletsen. Toch, sinds kort doe ik dat niet meer met een kopje koffie maar met water of thee. Waarom? Omdat ik wilde weten wat het effect zou zijn als ik minder koffie zou drinken.