logo

Even voorstellen

Ik ben Hannie, met het oplopen van mijn leeftijd op zoek naar balans om gezond en actief te blijven. Ik merkte dat als je geen 20 meer bent het belangrijk is om keuzes te maken die echt bij je passen. Keuzes die je rust én energie geven. Het is mij gelukt om stapsgewijze mijn leefstijl aan te passen. Doordat dit past binnen mijn eigen situatie geniet ik er van en kost het nauwelijks moeite om dit vol te houden.

Mijn manier van werken

Wil jij ook gezond en actief blijven of worden? Als leefstijlcoach bied ik je de mogelijkheid om je te laten ervaren wat bij je past. Dan kan jij keuzes maken om met een goed gevoel de tweede helft van je leven tegemoet te gaan.

Met leefstijl aanpassen lijkt het soms moeizaam te gaan om gezond te eten of meer te bewegen, alsof je een berg op gaat. Toch, stilstaan om er vervolgens weer vol in te gaan helpt, zeker als je wordt aangemoedigd. Trapje voor trapje dichter bij je doel.

De top voor je zien, weten wat je wilt bereiken dat is belangrijk. Die reis kan inspannend zijn, soms zelfs uitputtend. Want jij bent het die het zelf moet doen. Maar… stapje voor stapje, trapje voor trapje, met voldoende proviand, goed materiaal en goed gezelschap lukt het jou om je top te halen. Ik ga graag met je mee.

Gecertificeerd

Ik voldoen sinds eind augustus 2021 aan de voorwoorden om de Gecombineerde Leefstijlinterventie kan ik nu ook CooL aan te bieden.

CooL staat voor Coaching op Leefstijl. Het is een 24 maanden durend programma dat is opgenomen in de basiszorgverzekering.

BLCN

Coaching op Leefstijl

logo

info@bonstato.eu

2331 BN Leiden

+31 6 400 55 293

Bonstato.eu

© Bonstato
Deze website wordt mogelijk gemaakt door Pointiful.
Alle rechten zijn voorbehouden.