logo

Als het je blij maakt, doe het. Als het je niet blij maakt doe het niet. Dat is mijn motto in de coaching op leefstijl.

Ongemakken

Vanaf mijn 45ste ben ik wisselend met het aanpassen van voeding en bewegen bezig geweest. Gewoon omdat ik niet zwaarder wilde worden en toch ook wel fit wilde blijven, ondanks het ouder worden.

Mijn topervaring

Ik was 55 toen ik werd uitgedaagd om samen met de kinderen de Mont Ventoux op te fietsen. Het was zweten, genieten van het uitzicht, wind tegen, doorzetten. Het gebeurde allemaal onderweg naar de top, naar het succes. Het was mijn gevecht. Elke moeizame en zware duw van mijn voet op de trapper bracht mij dichterbij de top. De aanmoediging van mijn gezin, de studentenhaver en het water hielpen enorm. Het voelde als een grote overwinning dat ik op eigen kracht de top bereikte.

Topervaring

Leefstijlaanpassingen

Met leefstijl aanpassen lijkt het soms ook moeizaam te gaan om gezond te eten of meer te bewegen, alsof je een berg op gaat. Toch, stilstaan om er vervolgens weer vol in te gaan helpt, zeker als je wordt aangemoedigd. Trapje voor trapje dichter bij je doel.

Jouw klim

De top voor je zien, weten wat je wilt bereiken dat is belangrijk. Die reis kan inspannend zijn, soms zelfs uitputtend. Jij bent het die het zelf moet doen. Maar… stapje voor stapje, trapje voor trapje, met voldoende proviand, goed materiaal en goed gezelschap lukt het jou om je top te halen.

Leefstijlcoaching

Zelf heb ik al jarenlang ervaring met online zelfzorgprogramma's die worden ingezet bij chronische aandoeningen. Hierdoor ben ik ook al sinds 2006 zelf bewust en actief mijn voeding, bewegen en slapen aan het bijhouden. En met succes; ik voel me vitaal en in mijn kracht. Dat succes werd nog sterker door het volgen van de opleiding tot Leefstijlcoach.

Tijdens die opleiding heb ik kunnen ervaren dat kiezen voor datgene wat bij mij werkt heel succesvol is. Het zorgt ervoor dat ik op gewicht blijf, lekker in mijn vel zit en hierdoor meer geniet van het leven. Dat resultaat heb ik nu inmiddels al meer dan twee jaar. Gewoon doordat ik er lol in heb en blij word van wat het met mij doet. Dat wens ik een ander ook toe. Vandaar mijn grote diversiteit in aanbod.

Patroon doorbreken


patroon doorbreken

"Een patroon doorbreken" is een coachingstraject van 4-5 maanden. Waarbij gestart wordt met een korte kennismaking om te kunnen beslissen of gestart gaat worden met het coachingstraject of niet. In dit korte traject ligt de nadruk op het veranderen/aanpassen van een leefstijlaspect.

Een leefstijlpatroon op maat veranderen kost € 435,-:

 • Korte kennismaking
 • Uitgebreide intakegesprek
 • 4 uitgebreide coachingsessies
 • e-mail en whatsapp toegang

Het roer om


Het roer om

"Het roer om" is een langdurig coachingstraject van 12 maanden. Waarbij gestart wordt met een korte kennismaking om te kunnen beslissen of gestart gaat worden met het coachingstraject of niet. Het gaat in dit lange traject om het op maat begeleiden/coachen waarbij alle leefstijlcomponenten aan bod komen.

Het op maat begeleiden leefstijlverandering op alle aspecten duurt een jaar en kost €700,-

 • Korte kennismaking
 • Uitgebreide intakegesprek
 • 8 uitgebreide coachingsessies
 • e-mail en whatsapp toegang

Op koers blijven


Op koers blijven

Dit programma is heeft een langdurig karakter en daarom wordt het als abonnement aangeboden. Doel van deze module is de behaalde successen vast te houden.

Op koers blijven is al mogelijk voor €25,- per maand:

 • Maandelijks telefonisch of e-consult (mail of whatsapp)
 • 4 controle-momenten per jaar.

Individueel of in groepsverband


Alle modules zijn zowel individueel als in groepsverband af te nemen. Maximale aantal deelnemers per groep is:

 • 2-3 personen, dan geldt een korting 10% p.p.
 • 4-5 personen, dan geldt een korting 20% p.p.
 • 6-7 personen, dan geldt een korting 30% p.p.
 • vanaf 8-9 personen, dan geldt een korting 40% p.p.

Online begeleiding is ook mogelijk. Lekker makkelijk en effectief voor wat betreft reistijd. Online contact is snel te regelen en thuis aan te bieden. Het is laagdrempelig en op de persoonlijke situatie afgestemd, zonder al te veel poespas. Daarom ook makkelijker vol te houden.