Leefstijl

Quote van de dag

Anders bekijken.

Tegen de muur hangt bij mij een omdenk scheurkalender. Elke dag een omdenk-quote.

Ik vind dit leuk, ik hou van de omdenk-quotes.

Het blaadje dat ik vandaag afgescheurd heb is ook verrassend:

Overweging

Omdenk kalender
Blog Omdenkkalender

Het zet tot nadenken, in eerste instantie met een glimlach. Zo werkt dat bij mij.

Toch als ik erover nadenk, dan wordt het serieuzer. Het blijft leuk. Ik merk ik als leefstijlcoach de andere kan wil laten bekijken.

Kijk niet naar de beperkingen maar naar de mogelijkheden.

Zet eens een andere bril op

Door open te staan voor het nieuwe, voor een andere visie kunnen er zomaar nieuwe inzichten ontstaan.

Heb je dat ook al eens meegemaakt? Denk er eens even over na.

Bij het kopen van een nieuwe bril, of bloes, probeer je in de winkel vast wel eens een ander model. Of in je huis of kamer je meubels op een andere manier neerzetten. En zo werkt het leefstijlcoaching ook. Er wordt kennis gedeeld, je wordt uitgedaagd om iets anders uit te proberen. Dit kan heel rigoureus of heel subtiel. Daar leer je van!

Dat is de kracht van het coachen. Nooit goed of fout, je leert namelijk op heel veel manieren. Belangrijk is wel om uiteindelijk keuzes te maken. Dat geeft rust, zelfs als je kiest om uiteindelijk helemaal niet te veranderen. Dan is de rust die dat geeft "het resultaat".

Wil je leefstijl ook van een andere kant bekijken?

Met inzicht en kennis uitproberen wat past bij je. Dat wil je toch ook? Vraag een gratis gesprek aan!