Even voorstellen

Ik ben Hannie, met het oplopen van mijn leeftijd op zoek naar balans om gezond en actief te blijven. Ik merkte dat als je geen 20 meer bent het belangrijk is om keuzes te maken die echt bij je passen. Keuzes die je rust én energie geven. Het is mij gelukt om stapsgewijze mijn leefstijl aan te passen. Doordat dit past binnen mijn eigen situatie geniet ik er van en kost het nauwelijks moeite om dit vol te houden.

Visie en missie


  • Met mijn werkzaamheden binnen Bonstato wil ik een bijdrage leveren aan het welzijn en kwaliteit van leven bij mensen die zo gezond mogelijk willen blijven.
  • Dit doe ik al door bij te dragen aan de ontwikkeling van goede ondersteunende eHealth applicatie.
  • Sinds april 2021 ben ik leefstijlcoach en kan ik coachen naar een gezondere leefstijl en betere kwaliteit van leven bij:
    • ieder met overgewicht;
    • vrouwen die worstelen met de overgang.

Gecertificeerd

Ssinds eind augustus 2021 biedt ik de Gecombineerde Leefstijlinterventie, CooL aan. CooL staat voor Coaching op Leefstijl.
Het is een 24 maanden durend programma dat is opgenomen in de basiszorgverzekering.

Mijn manier van werken


Mijn manier van werken.

Wil jij ook gezond en actief blijven of worden? Als leefstijlcoach bied ik je de mogelijkheid om je te laten ervaren wat bij je past. Dan kan jij keuzes maken om met een goed gevoel de tweede helft van je leven tegemoet te gaan.
Met leefstijl aanpassen lijkt het soms moeizaam te gaan om gezond te eten of meer te bewegen, alsof je een berg op gaat. Toch, stilstaan om er vervolgens weer vol in te gaan helpt, zeker als je wordt aangemoedigd. Trapje voor trapje dichter bij je doel.
De top voor je zien, weten wat je wilt bereiken dat is belangrijk. Die reis kan inspannend zijn, soms zelfs uitputtend. Want jij bent het die het zelf moet doen. Maar… stapje voor stapje, trapje voor trapje, met voldoende proviand, goed materiaal en goed gezelschap lukt het jou om je top te halen. Ik ga graag met je mee.

BLCN

Als leefstijlcoach ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland. Tevens sta ik ingeschreven in het register van Leefstijlcoaches.